Molt bon dia a tots/es, i benvolguts a la nova llar d'infants "La Fada".

Aquesta llar està dissenyada per a que els vostres fills disfrutin de la seva infància, experimentin amb objectes que mai s'hagin pogut imaginar, conèixer a personatges impensables per a molt de nosaltres i que, encara que algun dia es facin grans, mai puguin oblidar la seva estància amb nosaltres.

La nostra metodologia no es basa en ordres, però tampoc deixem que els nens facin la seva, simplement tenim ordes de convivència per tal de que entre tots ens ho puguem passar bé al mateix temps que aprenem jugant i "imaginant".

D'altra banda creiem que la millor manera de que els infants sàpiguen el que fer i com fer-ho és que aprenguin dels seus errors, d'aquesta manera sempre que tinguin un problema sabran espavilar-se i saber resoldre'l.

Un altre aspecte positiu és que, com podeu observar la nostra llar està en plena naturaleza, rodejats de arbres, muntanya, cants d'ocells, etc. Això és molt positiu per añls nens que viuen en plena ciutat, i que no poden disfrutar mai de la tranquilitat que et proporciona el bosc.



Per poder inscriure al vostre fill/a a la nostra llar d'infants o podreu fer a partir del dia 1 de Maig de 2012, dirigint-vos a les oficines de la llar.

Recordeu que estem situats a: c/ pols màgic, nª7, 34789, País de Nunca Jamàs.US HI ESPEREM!!!

La nostra llar...!!

La nostra llar...!!
A que és bonica?

sábado, 14 de abril de 2012

Benvolguts pares i mares!!

Desitjo que estigueu tots molt bé! Us informo que l'equip docent hem decidit que el dia 28 d'Abril es realitzarà una excursió al bosc del qual estem rodejats, continuada de una petit xarla per explicar-vos els nostres objectius en el curs 2012-2013, i en acabar gaudirem tots junts d'un explèndid berenar. No fa falta inscripció, però si un avís per calcular el menjar per comprar. Esperem que us hi apunteu!

Fins aviat!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario